Καλώς ήλθατε στις Titans Villas στον Πλάτανο Φαλάσαρνα Κρήτης.

ξεκούραστες διακοπές στις Titans Villas

Οι πετρόκτιστες κατοικίες The Titans Villas βρίσκονται σε μια ήσυχη γωνιά στα στενά σοκάκια του Πλάτανου – Φαλάσσαρνα, στους πρόποδες του λόφου Χαλέπα. Μακριά από τη φασαρία του δρόμου και μαζικούς τουριστικούς προορισμούς, μέσα στην ησυχία ενός τυπικού κρητικού χωριού. Κατάλληλες για απομόνωση και χαλάρωση, για βόλτες στη φύση στους γύρω λόφους, για επαφή με τη ζωή του χωριού, για γρήγορη πρόσβαση στην παραλία της Φαλασσάρνας με τα τουρκουάζ νερά.

Είναι χτισμένες ακριβώς δίπλα στην εκκλησία του χωρίου, η οποία λειτούργει 2 Κυριακές το μήνα.

Κατασκευάστηκαν/ανασκευάστηκαν το 2018 από τον ιδιοκτήτη Παντελή Τσατσαρωνάκη.

Πρόσβαση στις καλύτερες παραλίες της Κρήτης

Απέχουν μόλις 5 χλμ από την παραλία των Φαλασσάρνων και 35 χλμ από την επίσης διακεκριμένη παραλία του Ελαφονησίου. Σε 10 χλμ θα βρείτε την κωμόπολη  Καστέλι (Κίσσαμος), όπου υπάρχει και μικρό νοσοκομείο, και σε 8 χλμ το ομώνυμο λιμάνι από το οποίο αναχωρούν καθημερινά καραβάκια για την πολυφωτογραφισμένη λιμνοθάλασσα του Μπάλου και τη Γραμβούσα. Η πόλη των Χανίων απέχει 44 χλμ και το αεροδρόμιο των Χανίων Ιωάννης Δασκαλογιάννης 60 χλμ. Σε απόσταση λίγων μέτρων μπορείτε να βρείτε super market, καθώς και παραδοσιακό καφενείο στη σκιά ενός μεγάλου Πλατάνου, δέντρο από το οποίο έχει πάρει και το χωριό το όνομα του. Σε απόσταση 1 χλμ υπάρχει φαρμακείο.

Δείτε ποια από τις Titans Villas σας ταιριάζει!

Οι Titans Falasarna Villas αποτελούνται από τη νεοκλασική Villa Olympia με τρία υπνοδωμάτια και δική της πισίνα που φιλοξενεί έως 7 άτομα, και τις πέτρινες Villa Nemesis και Villa Estia με 2 υπνοδωμάτια, κοινόχρηστη πισίνα που φιλοξενούν έως 5 και 6 άτομα αντίστοιχα. Για ειδικές περιπτώσεις διαμορφώνεται η Villa Grande Olympia που μπορεί να φιλοξενήσει έως 16 άτομα σε 7 ξεχωριστά υπνοδωμάτια!

Οι ιδιοκτήτες Ειρήνη Δημητρουλάκη και Παντελής Τσατσαρωνάκης, σας περιμένουν και θα χαρούν να σας φιλοξενήσουν, σε αυτήν την ήσυχη γωνιά της Κρήτης!